Over I4Services

Wij leveren dé alles-in-een oplossing voor bedrijven die hun (onderhouds)projecten willen uitbesteden. Onze missie? Het faciliteren van voldoende inzicht, zodat het juiste specialisme effectief kan worden ingezet. Alleen dan is een samenwerking mogelijk voor de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Wij hebben oog voor ontzorgen. Voor een frisse blik op uw processen bent u bij ons aan het juiste adres. Dit maakt ons hét bedrijf dat faciliteert vanuit (bouw)techniek.

Onze bedrijfsvoering bestaat uit managers die op maat gemaakte project- en adviesdiensten samenstellen aan de hand van de vraag van de klant. Het op maat maken van deze diensten kan door de diverse partnerships met specialisten. Hierdoor kunnen wij de vraag van de klant compleet en op maat invullen. Deze dienst wordt dan vervolgens ingepland, bewaakt en van A tot Z financieel behandeld.

Hoe werken wij en waarborgen we de kwaliteit van onze diensten?

Wij doen dit door niet te moeilijk na te denken en logisch te redeneren. Vandaar onze visie: keep it simple, keep it SMART. We zijn een deskundig bedrijf dat betrokken is bij haar klanten. Als eerst creëren we inzicht en vervolgens volgt de planvorming. We zijn helder en durven kritisch te zijn wanneer nodig. We leveren kwaliteit, zijn transparant en zeer effectief. Uw project is ons project en samen lossen we ieder probleem op.

Ivan denkt wat zwart-wit, maar dat zorgt wel dat alles helder en duidelijk wordt. Zo worden verwachtingen vooraf afgestemd en scope van het project behaald.

Frits Mulder, teamleider projecten Erasmus MC

Ivan had het heel snel door hoe het treintje moest gaan lopen en heeft vervolgens hier perfect zorg voor gedragen om alles op tijd werkend te krijgen, inclusief het voorzitten en snelle verslaglegging.  Onze dank hiervoor.
Leo Woudenberg, Facility Manager Biotechnology

Bij I4services stel ik mijn installatie vragen. Samen konden we zo snel vraagstukken oppakken en de gebouweigenaar ontzorgen.
Roy Wensveen, eigenaar Wensveenvastgoed

Dank voor het toegezonden advies.  Het ziet er uitgebreid en netjes uit!
Patrick van Kester, Vastgoedprofs.

Bij I4services stel ik mijn installatie vragen. Samen konden we zo snel vraagstukken oppakken en de gebouweigenaar ontzorgen.
Roy Wensveen, eigenaar Wensveenvastgoed

Samenwerkingen om trots op te zijn