EHBO partners

Wat betekent dit?
E.H.B.O. Partners staat voor Eerste Hulp Bij Ondernemen. Wij geloven namelijk dat je samen verder komt en niet iedereen dezelfde kennis in pacht heeft. Ook heb je als ondernemer niet alle tijd voor zaken die niet in je primaire activiteiten horen. Denk hier bijvoorbeeld aan: netwerken, coachen, financiën, coördineren, enzovoort.
Maar je bent toch zelf ondernemer? Dit moet je toch allemaal kunnen? Laten we samen kijken naar je behoeftes  en kijken of we elkaar verder kunnen helpen.

Wat is het doel?
Het doel is om het netwerk van I4Services te vergroten, klantenkringen te bundelen en klanten beter van dienst te kunnen zijn. De juiste professionals te koppelen aan de klantvraag.  Dit zorgt voor een hoger werkplezier en kwaliteit van het ontzorgen van de klant! Nu kunnen wij jou wellicht helpen en later kan je ons weer helpen.

Wat kan uw voordeel zijn?
Door samen te werken kunnen we grotere of complexere projecten aan. Sommige klanten vinden de voordelen van een zzp-er of klein bedrijf fijn, maar de nadelen een te groot risico.

Praktische voorbeelden:

Je wilt op vakantie, maar je klant wil toch ontzorgt worden? Laat iemand uit de groep je project waarnemen.
Hoe ontzorg je een klant die 4 dagen werk heeft per week, maar je hebt maar 2 dagen tijd? Zoek binnen de groep een samenwerking waarbij de klant tevreden is.
Wat doe je als je een vraag krijgt over een W-installatie, maar je hebt alleen verstand van E-installaties.
Raadpleeg de W-specialisten uit de groep voor raad en daad.
Zo zijn er nog veel meer situaties te noemen waarin we elkaar kunnen helpen naar een hoger niveau van ontzorgen en klantbeleving.

Meerdere specialisten zijn je voorgegaan en hebben zich samengevoegd tot het I4services team. Wij delen graag onze ervaringen, netwerk en klanten. Samen werken aan een goede samenwerking en een duurzame toekomst.

Samenwerkingen om trots op te zijn